Валери, ако може да напишеш основните клавишни комбинации във VS2005, там за по барзо преминаване от фаил във фаил и т.н... че много време се губи с мишката докат се щрака поне според мен де пак и е по удобно докато пишеш.
Академия @ ДАВИД Холдинг » Въпроси
VisualStudio2005
(6 posts)-
Posted 3 години ago #
-
Конкретно за прехода от файл във файл става както във всяко друго MDI приложение за Windows - с Ctrl+Tab. Често използвам Shift+Del за изтриване на текущия ред, Ctrl+Shift+B - за компилиране на текущото решение... И май затова се сещам. Ако има още нещо, ще впиша тук. Ако пък видите да използвам някаква странна комбинация, казвайте. И тук ще я добавя, ако трябва.
Истината е обаче, че повечето комбинации зависят от избрания при първото стартиране профил - т.е. C# developer, Visual Basic developer, Web developer и т.н..
Posted 3 години ago # -
А комбинацията за да събереш тялото на функцията или класа, там дето става с '+'-че отстрани и за подравняването на кода беше казал ама го забраих :)
Posted 3 години ago # -
Хех... Опитай комбинациите Ctrl+M+O и Ctrl+M+L. :)
Posted 3 години ago # -
Мерси. Имам и друг въпрос, ако си разглеждал DotNetNuke, можеш ли да ми кажеш в модула за XML как като вкарам един xml да си направя линк към друг и дали другия ще се зареди в самия модул, без да се презареди цялата страница? А дори и да се презарежда страницата къде трябва да сложа втория xml че да има валидна вразка към него... ?
Posted 3 години ago # -
За съжаление, не съм се заравял в DotNetNuke и не мога да ти дам адекватен отговор... Може би трябва да се подпита Google по въпроса...
Posted 3 години ago #
Отговори
Трябва да влезете в системата, за да изпращате съобщения.