Връщане към За курсовете

Малко повече инфо..

Начало Форуми За курсовете Малко повече инфо..

Преглеждане на 14 съобщения - от 1 до 14 (от всички 14)
 • Автор
  Публикации
 • #761
  mar4o
  Регистриран потребител

  Здравейте!

  Бих искал да изкарам този курс, т.е аз вече подадох молба /анкета/ и бих искал да разясните кога точно и къде ще се проведе този курс и какви области ще покрива?

  Благодарско предварително,

  mar4o

  #771
  Администратор
  Отговорник

  Здравей,

  Курсът най-вероятно ще се проведе от средата на август до към средата на септември (с оглед на това, че Веска прави някакъв… ъъъ.. лагер преди това). За точното място не мога да се ангажирам в момента, но вариантите засега са три: в оборудвана от фирмата зала в дома на културата, в оборудвана от фирмата зала в ПМГ или в оборудвана от фирмата зала в Бизнес центъра в Казанлък.

  Що се отнася до преподавания материал, точната програма не е уточнена, тъй като все още не е приключило подаването на молби, чрез които да определим слабите и силните страни на участниците в курса. Но нещо нахвърляно можеш да намериш в тази публикация в блога ми и коментарите и.

  Ако имаш допълнителни въпроси, не се колебай да питаш.

  Поздрави,

  Валери Дачев.

  P.S. Баси, колко съм бърз ! 🙂

  #772
  mar4o
  Регистриран потребител

  ;]

  10х човече… предполагам ти си човека, с който се видяхме в даскало вчера.. (да се надяваме, че ще има и още хора от мойто скромно даскало ^^)

  Еми аз поприцип както ти казах съм флашерче, ама много ще се радвам да понауча повече за асъл програмирането.. както ти казах и преди имах желание точно към това.. но нещата се стекаха така, че сега съм Флашер.. но знаейки actionScript знам, че доста лесно мога да се вмъкна в други езици, щото са дяволски подобни… (php например..)

  айде gL & hF

  mar4o

  #773
  Администратор
  Отговорник

  Здрасти,

  Вчера на дали е било, но… виж преди около месец бях пред една скромна аудитория. Пребивавам в София по принцип.

  Иначе наистина веднъж да хванеш цаката на програмирането, можеш да се развиваш в много насоки. Парадигмите като процедурно, структурно, обектно-ориентирано, компонентно програмиране… аспектно даже… са ограничен брой, научавайки всяка от тях, ти дава хоризонт за развитие поне на няколко езика за програмиране и няколко технологии. Аз ще предавам основните от тях, за да имате по-голям избор. Със сигурност няма да смогна да обясня всичко за толкова кратък курс, но поне ще имате посока да се развивате след това. А с малко повече късмет и най-вече ако се окаже полезно, догодина ще има пак… 🙂

  Поздрави,

  Валери.

  #774
  mar4o
  Регистриран потребител

  ахам.. еми предолагам, че е било някой съдружник или нз.. човека остави една обява за този конкурс и курс.. пред даскало и си поприказвахме..

  но, да всяко нещо за прогамирането, всяко допълнително знание ни е ценно!;)

  #775
  Администратор
  Отговорник

  Най-вероятно е бил Красимир от Младежкия център за развитие – Взаимопомощ. 🙂

  #776
  Красимир Цанев
  Регистриран потребител

  Ti si ot Tekstila nali;-))))

  Az bqh 4oveka pred „Daskaloto“…kakto kaza…radvam se 4e si se zapisal…kakto vijdam s Valeri ste si vlezli v kryvnata grupa taka 4e nqma da ima problemi, dano uspee6 da nameri6 o6te hora s potentzial pokrai teb i gi privli4e6 za ideqta!!!

  #777
  mar4o
  Регистриран потребител

  hihi zdr,

  еми дано ама сериозно се съмнявам… хубава идея ама в кз малко съкати хорицата..

  хихих

  mar4o

  #778
  Администратор
  Отговорник

  mar4o: Нямаш си на идея всъщност Казанлък колко програмисти е дал. 🙂 Просто това става на откъсъци през няколко поколения и, тъй като повечето сме в София, се познаваме и хич не сме малко. Въпросът е някой да хване хорицата навреме. А и съм далеч от мисълта, че ученици с такъв потенциал има само в МГ или в „Механото“. Освен това никой не се ражда научен. Както казах, с повече късмет, ще направим още един такъв курс догодина, а и такъв за начинаещи. Ако срещнем желание и подкрепа, академичната програма на ДАВИД може да се разшири.

  #779
  Красимир Цанев
  Регистриран потребител

  Да, благодаря Валери!

  Само от нас зависи и мисля, че ще стане!

  #780
  mar4o
  Регистриран потребител

  евала ^^

  <!– Long lOvE Flash.. –>

  #781
  mar4o
  Регистриран потребител

  оП!

  Бих желал да ме отпишете от курса /ако въобще сте ме приели/ понеже другата седмица 23ти юли заминавам на морето, където седмица ще почивам, а след това ще започна работа и предполагам, че към 1 септември ще съм онлайн ъгейн ^^

  Поздрави!

  #782
  Администратор
  Отговорник

  @mar4o: Приятно и най-вече пълноценно изкарване на морето, защото догодина курсът може и да не ти се размине! 😛

  #783
  mar4o
  Регистриран потребител

  ще се радвам ^^

  искаше ми се, но просто така се стекоха нещата.. >_<

Преглеждане на 14 съобщения - от 1 до 14 (от всички 14)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.

Постоянен линк към тази тема: https://acad.david.bg/forumi/topic/%d0%bc%d0%b0%d0%bb%d0%ba%d0%be-%d0%bf%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87%d0%b5-%d0%b8%d0%bd%d1%84%d0%be/