Връщане към Курсове

Училищен курс по уеб програмиране (2015/2016)

Училищният курс по уеб програмиране цели да запознае участниците с основите на разработката на уеб сайтове и приложения. За целта програмата е разделена на три модула – HTML, CSS и JavaScript, всеки от които се преподава в рамките на занятия с продължителност от час и половина..

За нуждите на даваните по време на курса самостоятелни упражнения и проекти (а и в случай, че желаете да използвате свой собствен лаптоп по време на курса), можете да използвате безплатните приложения Microsoft Visual Studio 2015 Community Edition (или неговите платени версии, след като прочетете публикацията ни за безплатен софтуер от Microsoft и каналите, по които можете да се сдобиете с такъв като учащ) или Visual Studio Code. Като алтернатива, можете да използвате и всеки модерен HTML/CSS/JavaScript и/или текстов редактор, напр. Notepad++.

Курсът е безплатен. Поради ограничения брой места, подборът на участниците в курса е извършен предварително сред възпитаници на ПМГ „Никола Обрешков“ – гр.Казанлък.

На успешно завършилите курса се издава Удостоверение за професионална квалификация (3-37 на Министерство на образованието и науката), а на най-добрите от тях – възможност за работа по уеб проекти на ДАВИД Холдинг АД.

Ето и малко допълнителна информация за курса и неговото провеждане:

За допълнителна информация, следете страницата ни във Facebook и/или профила ни в Twitter.

За да добавите видите всички събития на ДАВИД академия и да ги добавите в своя календар, посетете страницата „Календар„.

Постоянен линк към тази тема: https://acad.david.bg/kursove/2015-2016-uchilishten-kurs-po-ueb-programirane/

Материали за училищен курс по уеб програмиране (2015/2016)

№ Тема Дата Материал Изтегляне Преглед 0. Училищен курс по уеб програмиране (2015/2016) 13.8.2015 проекти изтегли видеозаписи виж 1. HTML (1/2) 2.12.2015 лектор Николай Халачев презентация изтегли скоро проекти изтегли видеозапис виж 2. HTML (2/2) 4.12.2015 лектор Николай Халачев презентация изтегли скоро проекти изтегли видеозапис виж 3. CSS (1/2) 9.12.2015 лектор Николай Халачев презентация изтегли …