Връщане към Курсове

Курс по уеб програмиране (2015)

Курсът по уеб програмиране цели да запознае участниците с основите на разработката на уеб сайтове и приложения. За целта програмата е разделена на три модула – HTML, CSS и JavaScript, всеки от които се преподава в рамките на двудневни, целодневни занятия включващи, както лекционен материал, така и упражнения на място.

За нуждите на даваните по време на курса самостоятелни упражнения и проекти (а и в случай, че желаете да използвате свой собствен лаптоп по време на курса), можете да използвате Microsoft Visual Studio Express 2013 for Web (прочетете публикацията ни за безплатен софтуер от Microsoft и каналите, по които можете да се сдобиете с такъв като учащ). Като алтернатива, можете да използвате и всеки модерен HTML/CSS/JavaScript и/или текстов редактор, напр. Notepad++.

Курсът е безплатен. Поради ограничения брой места, подборът на участниците в курса е извършен предварително сред възпитаници на ПМГ „Никола Обрешков“ – гр.Казанлък.

На успешно завършилите курса се издава Удостоверение за професионална квалификация (3-37 на Министерство на образованието и науката), а на най-добрите от тях – възможност за работа по уеб проекти на ДАВИД Холдинг АД.

Ето и малко допълнителна информация за курса и неговото провеждане:

За допълнителна информация, следете страницата ни във Facebook и/или профила ни в Twitter.

За да добавите видите всички събития на ДАВИД академия и да ги добавите в своя календар, посетете страницата „Календар„.

Постоянен линк към тази тема: https://acad.david.bg/kursove/2015-kurs-po-ueb-programirane/

Програма на курс по уеб програмиране (2015)

Част 1 — HTML Въведение в HTML Елементи и тагове Meta съдържание Структуриране на текст Хипервръзки Изображения Таблици Списъци Форматиране на таблици Форми Въведение в HTML5 Структуриране на страница Форми и валидиране Аудио и видео Помощни материали: http://www.w3schools.com/html/ Част 2 — CSS Въведение в CSS Селектор, свойство, стойност Форматиране на текст, списъци, таблици Цветове и …

Материали за курс по уеб програмиране (2015)

№ Тема Дата Материал Изтегляне Преглед 0. Курс по уеб програмиране (2015) 13.8.2015 проекти изтегли видеозаписи виж 1. HTML 13.8.2015 лектор Валери Дачев презентация изтегли виж проекти изтегли видеозапис виж 2. CSS 14.8.2015 лектор Валери Дачев презентация изтегли виж проекти изтегли видеозапис виж 3. JavaScript 1/2 20.8.2015 лектор Валери Дачев презентация изтегли виж проекти изтегли …

Курсова задача за курс по уеб програмиране (2015)

Публикуваме условието на курсовата задача за курса по уеб програмиране (2015). Срокът за предаване на задачата е 6.9.2015 г.. Решенията си изпращайте като архив на електронния адрес на академията. За да бъде приета за успешно изпълнена курсовата задача, решението ви трябва да покрива всички изисквания. Изпълнението на допълнителните задачи не е задължително. В случай, че решението не удовлетворява всички …