Връщане към За нас

Екип

Екипът на ДАВИД академия е съставен предимно от настоящи и бивши служители на ДАВИД Холдинг АД, ентусиазирани да предадат знанията си в областта на компютърното програмиране и в информационните технологии въобще.

Валери Дачев
Валери Дачев Валери е инициатор на основаването на ДАВИД академия през 2007 г., организатор и лектор на първите курсове. Водил е курсове по софтуерна разработка за напреднали, програмиране на C#, информационни технологии базирани на Microsoft .NET Framework, както и уеб програмиране с HTML/CSS/JavaScript. Занимава се със софтуерна разработка от първите си стъпки с Правец 8C през 1991 г., с опит в разработката на Basic, Pascal, C/C++, Delphi, HTML/CSS/JavaScript, PHP, Perl, Java, C# и др.. Участвал е в разработката на уеб сайтове, сървърни, настолни, мобилни и уеб приложения. Валери е служител на ДАВИД Холдинг АД от 2005 г. и понастоящем е ръководител на софтуерната разработка и продуктов мениджър в отдел „Разработка Архимед софтуер“ на фирмата.
Информация за контакт:

 

Иван Здравков
Иван Здравков Самият той е бивш курсист в ДАВИД Академия и едно от най-добрите ни попадения, като след завършване на курса по уеб програмиране и с опита си с PHP бързо стана важна част от нашия уеб екип. В края на 2016 г. Иван Здравков започна сам да води курсове по уеб програмиране.
Информация за контакт:

Бивши членове на нашия екип

Николай Халачев
Николай Халачев Николай Халачев през 2015/2016 г. организира и води втория курс по уеб програмиране. Първите си стъпки прави като ученик с Правец 8C през 1984 г. на Basic, QBasic. Професионално се развива в разработката на Delphi, C#, PHP, JAVA и мобилни хибридни технологии като Ionic, AngularJS, PhoneGap, Node.js. Има разработени собственни социални приложения в Google Play с над 50 хил. сваляния. Халачев беше програмист в ДАВИД Холдинг АД от 2005 г. до 2016 г., а в момента програмист на свободна практика.
Информация за контакт:

 

Тодор Пашов
Тодор Пашов „Тодос“ през 2014 г. организира и води първия курс по уеб програмиране. В света на WWW Тодор е от 1999 г., със стабилен опит в уеб дизайна, разработките на HTML, CSS, JavaScript и PHP. Тодор Пашов е бивш служител от екипа на отдел „Уеб дизайн и разработка“ на ДАВИД Холдинг АД. Той е управител на Казанлък Медиа Груп ЕООД, която е собственик на сайтовете Kazanlak.com и Starozagorci.com, създател на множество сайтове и приложения.
Информация за контакт:

 

Александър Далемски
Александър Далемски Сашо е в екипа на ДАВИД академия от 2012 г., основен лектор до 2014 г.. Водил е курсове по програмиране на C# и информационни технологии. С програмиране се занимава от 2002 г., като професионално се развива в разработката на Delphi и C#, с фокус към настолни и сървърни приложения. Сашо беше и част от екипа на ДАВИД Холдинг АД от 2006 г., като се издигна до ръководител на екипа занимаващ се с най-новите разработки в отдел „Разработка Архимед софтуер“ на компанията.

През 2014 г. този ценен наш кадър започна магистратура по Компютърни науки в Копенхагенския университет.

Информация за контакт:

 

Ивелин Моллов
Ивелин Моллов Ивелин бе един от първите ни курсисти през 2007 г. и продължи професионалното си развитие в ДАВИД Холдинг АД като софтуерен разработчик, а в последствие – ръководител на проекта „Walk2Help„. През 2012 г. той взе участие като лектор в курса по програмиране за напреднали на теми за Windows Presentation Foundation и Windows Phone.
Информация за контакт:

Постоянен линк към тази тема: https://acad.david.bg/za-nas/ekip/