Приключиха занятията на курса по програмиране на C# 2013

Здрасти! (Мислих върху по-оригинално начало, но музата ми явно ме е напуснала)

Днес беше последното заседание на „Курс по програмиране на C#“ (2013), с което приключва присъствената му част. Остават двете курсови задачи, условията на които можете да видите на страницата на курса. Решенията на тези курсови задачи приемаме до 25.8.2013 г. (с изключение на онези, които предупредиха за обективните си причини да пропуснат срока). Много от вас вече предадоха своите решения на първата задачка, а няколко души със светкавична бързина сториха това и с втората, с което почти ни хванаха неподготвени.

Решенията ви се опитваме да преглеждаме непосредствено след получаването им, като връщаме за доработка онези, които не изпълняват задължителните условия на съответната задача. При всички положения връщаме и цялостните си впечатления, предложения, забележки и т.н. насочени към подобряването на кода ви.

След като приключим с всичко това, на заслужилите люде (с други думи онези със зачетени решения и на двете курсови задачи) ще посветим по едно цветно листче от скъпоценния си принтер, с което да удостоверим успешното преминаване на курса. Разбира се, няма да забравим и обещаното потупване по рамото! 🙂

Кога, къде и как всяка такава хартийка ще се озове у своя горд притежател, ще разберете в последствие.

Междувременно, ако все още не сме успели да ви отегчим достатъчно, имате една седмица да запишете и „Курс по информационни технологии“ (2013), на който ще си говорим за нещата от живота на програмиста – web, desktop и мобилни приложения, уеб услуги, бази данни и нулева социална активност.

До нови срещи! 🙂

Постоянен линк към тази тема: https://acad.david.bg/2013/08/16/priklyuchiha-zanyatiyata-na-kursa-po-programirane-na-csharp-2013/