Нов курс по уеб програмиране

Привет!

Очертава се традиция всеки месец да пишем по нещо, а този определено не липсват новини. В случая това е нов курс по уеб програмиране, който ДАВИД Холдинг АД организира в партньорство с Казанлък Медиа Груп ЕООД.

С този курс ще дадем малко встрани от традиционните за нас теми свързани с технологиите основани на .NET Framework, но въпреки това много полезен за тези от вас, които смятат да се насочат към разработката на уеб сайтове, а и онези, които смятат да запишат тазгодишната версия на летния ни курс по информационни технологии.

Програмата на курса ще е достъпна до края на деня, но това, което можем да отбележим до тук е, че курсът ще се състои от три основни модула – HTML, CSS и JavaScript, като ще покрие техните основи и ще даде един добър старт на, надяваме се, професионалното ви развитие в областта.

Материалите за/от курса ще публикуваме своевременно на неговата страница, като тези материали ще включват, както презентациите, така и примерни проекти и видеозаписи.

Курсът ще се води от Тодор Пашов (или просто Тодос) – ново попълнение в нашия екип, наш бивш колега от ДАВИД Холдинг АД и горд основател на Казанлък Медиа Груп ЕООД – собственик на популярните в региона сайтове Kazanlak.com и Starozagorci.com, както и множество други сайтове и уеб приложения.

Курсът е безплатен. Записването за курса става след попълване на анкета за участие. След като прегледа резулатите от анкетата, екипът ще подбере участниците в него и ще се свърже с всеки, за да го информира за резултата.

Местата са ограничени, времето – също, така че побързайте! И споделете с приятели! 🙂

Пожелавам ви успешен ден! 🙂

Постоянен линк към тази тема: https://acad.david.bg/2014/03/25/nov-kurs-po-ueb-programirane/