„Аз мога тук и сега“ (2014)

"Аз мога-тук и сега"

Здравейте!

Мине се, не мине време и взима, че се появява някоя новинка. Днешната е, че започна регистрацията за четвъртото издание на иновативното състезание по информационни технологии, информатика и визуални изкуства „Аз мога – тук и сега“ за ученици от 8 до 12 клас. Организатор на състезанието е фирмата Kiwi Design и редица партньори.

Състезанието се провежда в направленията „Компютърна презентация“, „Видеоклипове“, „Графичен дизайн“, „Редизайн на уеб сайтове“, „Фотография“, „Програмиране“ и „Frontend Development“. Участието е индивидуално, с изключеение на направлението „Програмиране“, което дава възможност за участие на отбори от до трима души. Освен наградите, които организаторите ще раздадат, новосъздаденият Софтуерен университет ще раздаде 5 (пет) стипендии за безплатно обучение на най-добре представилите се в направленията „Програмиране“ и „Frontend Development“. Освен самото състезание, организаторите предлагат на участниците и лекции на интересни теми в областта.

Събитието ще се проведе в направо разглезваща атмосфера в гр.Девин между 25 и 27 април 2014 (за съжаление, провеждането на състезанието съвпада с националния кръг на националната олимпиада по информатика). Участието е безплатно, но е необходимо да се регистрирате на сайта на състезанието до полунощ на 31 март 2014.

Ами.. това е! Повече – след рекламите! 🙂

Постоянен линк към тази тема: https://acad.david.bg/2014/02/18/az-moga-tuk-i-sega/