Лятна активност

Здравейте,

Излязохме от зимната летаргия, аха-аха да ни пусне пролетният хормон… и взе, че дойде лято. А лятото, както вероятно вече знаете, е сезонът, в който имаме навика да съсипваме плановете за почивка за почивка на учащите, както и липсващите планове на всякакви асоциални „nerds“.

Това тази година смятаме да сторим с не един, а с цели два курса на една и съща безплатна цена, информацията за които ще пускаме на час по лъжичка. Вижте като начало за какво става въпрос.

Курс по програмиране на C# (5-25.8.2013 г.)

Курсът по програмиране на C#, драги ми смехурковци, цели да развие познанията на онези учащи (ученици и студенти), които са успели малко или много да се запалят по програмирането в рамките на своя престоя в училище/университет. С други думи, ако знаете за какво става въпрос в часовете ви по алгоритми и C/C++, не преписвате механично и най-вече искате да разширите познанията си в областта на обектно-ориентираното програмиране и езика за програмиране C#, можете да заповядате на страницата на курса и да попълните анкета за участие.

Курс по информационни технологии (1-15.9.2013 г.)

Курсът по информационни технологии от своя страна е насочен към учащите, които вече имат опит с обектно-ориентираното програмиране (за предпочитане на езика C#), както и успешно завършилите гореспоменатия „Курс по програмиране на C#“, и искат да развият способностите си към приложни аспекти на програмирането като разработката на уеб, настолни и мобилни приложения, работа с бази данни, уеб услуги, клиент/сървър решения и др.. Ако разпознавате себе си в това описание, използвайте страницата на курса и попълнете анкета за участие.

Допълнителна информация

С цел да дадем максимално дълго време за кандидатстване, решение за одобрените кандидатури ще вземем две седмици преди началото на всеки курс, като с тях ще се свържем по e-mail, за да потвърдим тяхното чуастие.

Както винаги, с допълнителна информация можете да потърсите на обичайно заподозрените места:

До скоро! 🙂

Постоянен линк към тази тема: https://acad.david.bg/2013/06/14/lyatna-aktivnost/

Коментари

  1. Максим каза:

    Понеже не разполагам с facebook, а си изтрих и акаунтът в Туйтър, задавам въпрос тук – college dropout-те имат ли право да кандидатстват?

  2. Разбира се. 🙂