Конкурс и презентация

Здравейте!

Освен курса, за който става въпрос в този сайт, ДАВИД Холдинг АД наскоро оповести и една друга своя инициатива насочена към учениците от Казанлък и региона – конкурс за написване на online оказион. Условията (ей така за архива) ще публикувам тук съвсем скоро. За целта, желаещите да участват подадоха попълнени формулярчета. Събрахме около 7 броя кандидати, всички от които от ПМГ „Никола Обрешков“ – Казанлък.

Вчера бяхме на посещение там, за да им дадем малко повече информация за фирмата, за конкурса и да ги информираме малко предварително (преди да е тръгнало по медиите) за курса, който организираме. Между забавленията с програмистки хумор като че ли успяхме да разясним за възможностите за реализация в областта на програмирането, за предлагания от фирмата стаж, за предстоящия курс и грубо за неговото съдържание, както и няколко надъхвания и подсказки за online оказиона, който са се хванали да разработят.

Набелязахме и някои дати. На 20 юли ще приключи приемането на разработките по online оказионите и ще започне оценяването. На същата дата ще приключи и приемането на заявки за участие в курса по програмиране. През следващата седмица ще оценим разработените оказиони и ще определим най-добрите. На базата на работата на учениците ще решим и кои от тях да поканим за участие в курса по програмиране. Това означава, че около края на месец юли ще имаме окончателен списък на одобрените участниц в него, както и напълно уточнена програма.

До тук с новинарския бюлетин. Очаквайте включване! 🙂

Постоянен линк към тази тема: https://acad.david.bg/2007/05/17/konkurs-i-prezentaciya/