Крайните срокове наближават

Здравейте,

Както бе обявено по-рано, 20ти юли е краен срок и за двете инициативи свързани с образованието, които ДАВИД Холдинг пое това лято.

Това означава, че до тази дата ще приемаме работите по конкурсната задача за написване на online аукцион. Така че, ако имате останали въпроси, можете спокойно да ги зададете във форума. Тези от вас, които са готови, могат да изпратят архив с направеното на e-mail адрес acad(мамуна)david(точка)bg. Архивът трябва да съдържа името ви, изходния код, схема на базата (или примерна такава), изчерпателна инструкция за инсталирането на системата, както и евентуални изисквания или други забележки по експлоатацията и. Не забравяйте да впишете и името си. 🙂 Междувременно се появиха желаещи да предадат свои разработки на по-късен етап, без задължително да участват в оценяването, за да проверят нивото си. Такива разработки спокойно могат да бъдат билет за участие в курса по програмиране и следващи академични инициативи на фирмата.

И като стана въпрос за курса по програмиране за напреднали, 20ти юли е и датата, на която ще приключим и с приемането на анкети. Напомням, че попълването им е заявка за участие в него и на базата на резултатите им ще бъде определим съдържанието на курса, както и участниците в него. Самият курс, както вероятно вече знаете, е съвсем безплатен и целта му е да вдигне допълнително нивото на тези, решили да се занимават с програмиране и с познания в областта. Вероятният период за провеждането му е интервалът между 15ти август и 15ти септември, но окончателната дата ще бъде избрана, след като се свържем персонално с всички одобрени участници , за да можем да изберем най-удобното, ако не за всички, то поне за мнозинството време.

Това е за тази публикация… А за всякакви допълнителни въпроси свързани с настоящата академична програма на ДАВИД Холдинг или предложения за бъдещи такива, не се колебайте да пишете във форумите или на посочения адрес.

Валери Дачев.

Постоянен линк към тази тема: https://acad.david.bg/2007/07/11/krainite-srokove-nablijavat/