Новини

Здрасти отново!

Започвам с това, че сайтът е обновен. Макар старият адрес http://course.david.bg/ все още да се отваря, връзките малко по малко се променят, за да сочат към новия адрес, а именно: http://acad.david.bg/. Причината за промяната е, че на този сайт ще бъде публикувана и дискутирана информация свързана, не само с провежданите от ДАВИД Холдинг курсове по програмиране, а и за конкурсите и стажовете, които смятаме да организираме. Въобще започваме една засилена академична програма!

По-конкретно за конкурса: преди повече от седмица изтече срока за подаване на решения. Неприятният извод е, че лятото изглежда е неподходящо за провеждане на подобни инициативи. Повечето от участниците явно прекратиха участието си, като се отказаха или прекъснаха работата си по поставената задача, въпреки че удължихме срока за приемането им. В предстоящата седмица ще анализираме получените решения и ще обявим резултатите.

Що се отнася до курса по програмиране: Покрай написаното още в началото, променени са и връзките към страниците към информацията за предстоящия курс (както на текущия конкурс, междудругото). Спрели сме и приемането на анкети за курса. Направихме анализ на резултатите от получените такива и уточнихме програмата, както и приблизителното време на провеждане на курса. Предстои да се свържем с участниците, за да получим потвърждение за участието им. Тук ми се иска да благодаря и на партньорите ни от българския офис на Microsoft, които осигуриха награди за по-изявените участници. Повече информация, можете да намерите на страницата на тазгодишния курс.

Позрави!

Постоянен линк към тази тема: https://acad.david.bg/2007/07/30/novini/

Коментари

  1. Знам, че потвърдих участие в курса, и много ми се ходи. Но преди ден-два ми намериха занимание до края на август, като 100% трябва да съм там… Затова, проблем ли ще е, ако идвам само на лекциите през септември?

  2. @Свилен Кънев: Здравей! Няма да е проблем, но за съжаление участието ти в курса няма да е особено пълноценно в смисъл такъв, че не съм сигурен, че ще успееш да наваксаш с материала. Ще се старая за някои от заниманията в курса да подготвя някакви PowerPoint презентации, но не мога да общая.