Второ упражнение по програмиране на C#

Привет!

Премина и втората част от училищния курс по „Програмиране на C#“, а покрай това дойде време и за второ по-сериозно упражнение.

Тъй като обявената предварително дата 31.5.2014 г. е учебен ден, залата за обучение ще бъде заета, а част от курсистите – на училище, решихме да преместим занятието в 9:00 (българско време) на 01.6.2014 г. (точно в Деня на детето) в залата ни в ДК „Арсенал“. Също така, ще обединим двете групи, благодарение на което ще разполагаме с повече време и/или ще приключим по-рано.

Целта на занятието отново ще бъде да затвърдим наученото до тук, като последователно ще решаваме задачите давани като упражнения след всяко занятие на курса. Препоръчително е да се захванете с тях още вкъщи, за да можем да ви помогнем с проблемите, които откриете по време на изпълнението им. И, като говоря в множествено число, имам предвид себе си и Александър Далемски. По същото време ще качим и условието на втората курсова задача на курса, както и малко допълнителна информация за нея.

За всичко това постепенно добавяме към материалите за курса всичко ново, с което разполагаме (днес обновихме проекта с упражненията правени по време на занятията, а малко по-късно ще добавим и още записи от последните занятия).

Поздрави и до скоро!

Постоянен линк към тази тема: https://acad.david.bg/2014/05/22/vtoro-uprajnenie-po-programirane-na-csharp/